Šport > Nogomet
1 ogledov

Messija niso zalotili s cigareto, temveč z bombonom

Lionel Messi cigareta Printscreen: omgnews.com.au
Sprva se je zdelo, da so vedno prisotni in pogosto nadležni paparaci prvega zvezdnika Barcelone in argentinske reprezentanca Lea Messija med počitkom na Ibizi ujeli s cigareto v ustih. Kasneje se je izkazalo, da je imel Messi v ustih bombon.

O nešportnem življenju Lea Messija so se pred začetkom Cope Americe v njegovi domovini razpisali že argentinski mediji. Nogometaš Barcelone naj bi takrat prosti čas izkoristil predvsem za pijančevanje in zabavanje do zgodnjih jutranjih ur. Messi pa je zelo razposajen tudi na počitnicah pred začetkom nove sezone, ki jih preživlja na Ibizi v družbi brhke Antonie Rocuzzo in soigralca pri Barceloni Luisa Alvesa ter njegovega dekleta. Argentinec naj bi si po poročanju spletne strani omgnews.com.au na idilični Ibizi ob kopanju, vožnji z vodnim skuterjem in ostalimi radostmi na jahti namreč občasno prižgal tudi cigareto, kar pa je daleč od resnice. Izkazalo se je namreč, da se je Messi po razkošni jahti sprehajal z bombonom, ki zelo spominja na cigareto, in s tem zavajal paparace.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.