Šport > Nogomet
19 ogledov

Messija prestop k Realu ne zanima

lionel messi bogota kolumbija EPA
Argentinski čudežni deček Lionel Messi je spregovoril o novem trenerju Barcelone Titu Vilanovu in obenem za favorite na Euru 2012 označil reprezentanco Španije. Še enkrat je poudaril, da ga selitev v Real Madrid ne zanima.

Lionel Messi se trenutno mudi v Kolumbiji, kjer bo na stadionu El Campin v Bogoti potekal prijateljski obračun v dobrodelne namene, na katerem bodo nastopili nekateri najboljši nogometaši Južne Amerike.

''Zelo sem vesel, da je Tito zamenjal Guardiolo, zato ker ga poznamo. Njegov način dela je enak kot od Pepa, saj sta vse počela skupaj. Seveda je bil odhod dosedanjega trenerja boleč, ker tega nismo pričakovali, a s Titom se stil igre ne bo bistveno spremenil, prav tako pa bo enak tudi način dela. Zadovoljni smo s Titom,'' je povedal nogometaš Barcelone, ki ne spremlja letošnjega evropskega prvenstva. Kljub temu je za favorite označil Špance, ki jim uspeh iz srca privošči, saj tam nastopa lepo število njegovih ekipnih soigralcev. ''Turnirja ne spremljam, vednar bi bil vesel, če bi zmagala Španija. Že zaradi mojih soigralcev, ki igrajo tam,'' je dodal Argentinec.

Čeprav se vsi prav dobro zavedajo, da se Messijev prestop v kraljevi Real zdi daleč od verjetnega, pa se 24-letnik vseeno srečuje tudi s takšnimi vprašanji, na katera pa vedno ponudi podoben odgovor. ''Prestop v Real Madrid me ne zanima. Barcelona je moj dom in tu bi rad preživel celotno kariero, oziroma kolikor časa bo mogoče. Morda celo do upokojitve. Upam na to,'' je bil še enkrat jasen Messi.

Komentarjev 1
  • albert 10:03 23.junij 2012.

    Barcelona ga je vzgojila, da je zrastel in zdaj plačuje svoj dolg.