Šport > Nogomet
9 ogledov

"Messija se ne bojimo"

1/16
Žurnal24 main
Finale Lige prvakov med Barcelono in Manchester Unitedom pred dvema sezonama v Rimu je dokončno odločil Leo Messi, a Alex Ferguson odločno pravi: "Messija se ne bojimo."

Potem ko je Kamerunec Samuel Eto'o v finalu Lige prvakov pred dvema sezonama v večnem mestu Barcelono v vodstvo popeljal že v deseti minuti, je Manchester United dokončno "obglavil" Leo Messi, ki je zadel v 70. minuti. Kljub temu, da je Argentinec danes še boljši, Alex Ferguson zatrjuje, da se ga ne bojijo. "Ne bojimo se ga. Za vsakega igralca se najde rešitev, tako kot tudi za njega," se glasi samozavestna izjava Škota.

"Takrat smo naslov osvojili v velikem stilu, zdaj pa smo enako dobri in veliko bolj izkušenejši," pa se je zaključnega dejanja Lige prvakov iz sezone 2008/09 spomnil Messi, ki v ekipi rdečih vragov ne vidi napak: "Katere so napake Uniteda? Nisem niti prepričan, če to moštvo ima napake." Najboljši strelec letošnje LP sicer o sobotnih nasprotnikih ne ve veliko. Vse kar ve o Unitedu je zvedel od svojega trenerja Pepa Guardiole. "Vemo česa smo sposobni, finale smo pričakali v dobrem stanju in komaj čakamo, da se srečanje začne," pa se glasi nekakšno enotno sporočilo iz slačilnice novih/starih španskih prvakov iz usta Messija.

Messi je spregovoril tudi o desetki Manchestra, Waynu Rooneyju. "Rooney je zelo nevaren. Hiter je in močan … Velik igralec," o angleškem reprezentantu meni Leo Messi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.