Šport > Nogomet
21 ogledov

Messija ustavi le strojnica

Ustavi ga lahko le strojnica, o Messiju meni Stojčkov. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Lionela Messija lahko ustaviš le s strojnico, pravi legendarni nogometaš Barcelone, Hristo Stojčkov. O zadnjem El Clásicu pa: "Eni so brcali kot osli, drugi so igrali nogomet."

"Messi je tako dober, da je vsaka primerjava z njegovimi tekmeci nemogoča. Tako je torej normalno, da se ga primerja že z najboljšimi nogometaši vseh časov," je pred dnevi o ta hip najbolj vročem nogometašu na svetu Lionelu Messiju dejal legendarni nogometaš Argentine, Ossie Ardiles. Zdaj malega Argentica hvali legendarni napadalec bolgarske reprezentance in Messijeve Barcelone, Hristo Stojčkov. "Zame so enkrat rekli, da me lahko ustavijo le s pištolo, da bi danes ustavili njega, pa je potrebna strojnica."

Hristo Stojčkov (Foto: EPA)

Danes 44-letni Stojčkov, ki je leta 1994 z Bolgarijo igral v polfinalu SP, je postal ljubljenec Barcelone v začetku 90. let, ko so pod vodstvom trenerja Johana Cruyffa štirikrat zapored osvojili špansko prvenstvo. Rivalstvo Barcelone z Realom Madridom tako dobro pozna in je po sobotnem El Clásicu dejal: "Kaj naj rečem o tej tekmi? Eni so brcali kot osli, drugi so igrali nogomet. Denar ne igra nogometa. Realovi milijoni niso bili dovolj niti za izpolnitev enega cilja."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.