Šport > Nogomet
3087 ogledov

Messijev soigralec z družino obiskal živalski vrt, zaključil pa v bolnišnici

Nick Marsman Instagram
Messijev soigralec pri Argentinčevem novem klubu (Inter Miami) Nick Marsman je zaključil v bolnišnici, zdravniki pa so mu pri tem povedali, da je imel precejšnjo srečo, ker je poiskal zdravniško pomoč, saj bi se lahko zelo slabo končalo.

Vratar Inter Miamija Nick Marsman, ki si bo v prihodnji sezoni delil garderobo s slovitim Argentincem Lionelom Messijem, ima za seboj precej nenavadno izkušnjo. Z družino se je podal na obisk enega od floridskih živalskih vrtov, kmalu za tem pa je občutil slabost, zaradi katere se je moral napotiti po zdravniško pomoč. Pravzaprav ga je k temu nagovorila žena Nathalie den Dekker, ki ga je prepričala, da obišče zdravnika v bolnišnici. 

In še dobro, da je to storil, saj so zdravniki ugotovili, da ga je v živalskem vrtu ugriznil strupeni pajek. Dodali so, da je imel srečo, da je zdravniško pomoč poiskal pravočasno, saj bi sicer lahko prišlo do hujših zapletov. V bolnišnici je ostal tri dni, preden so mu zdravniki prižgali zeleno luč za odhod domov.

Slabo izkušnjo, ki se je na srečo zaključila dobro, je na družbenem omrežju Instagram pojasnila Marsmanova žena. "Veseli smo, ker si spet doma," je zapisala. "Zdaj se čim prej pozdravi," je še dodala in s tem namignila, da okrevanje še ni zaključeno, zaenkrat pa še ni znano, koliko časa bo vratar Interja iz Miamija še odsoten s treningov floridske ekipe. "Slaba stran tropskega podnebja. Odpravite se v živalski vrt, tam pa vas ugrizne smrtonosni pajek," je še zapisala na Instagramu.

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 14:00 22.junij 2023.

    In zakaj mora biti ob tej novici na naslovni strani ČB fotografija? Morbidni ste in ostudni