Šport > Nogomet
61 ogledov

Messijev tabor medij postavil na laž

lionel messi EPA
Intervju z Lionelom Messijem, ki ga je objavila britanska revija Coach, je izmišljen, so potrdili iz tabora argentinskega superzvezdnika.

Barcelona in Lionel Messi sta zanikala, da je bil napadalec španskega prvaka v stiku z britansko revijo Coach, ki je objavila intervju izpod peresa novinarja Diega Jokasa

Messi naj bi se v pogovoru z britanskim medijem dotaknil številnih tem, od Pepa Guardiole in podaljšanja pogodbe z Barcelono pa do velikega rivala Cristiana Ronalda.

''Za Barcelono bom igral tako dolgo, kot me bodo hoteli,'' je eden od citatov, ki je po objavi britanske revije obšel svetovni splet. Argentinec naj bi za trenerja, ki je imel največjih vpliv na njegovo kariero, imenoval Franka Rijkaarda, prav tako pa naj bi izjavil, da bo Pep Guardiola v Angliji zelo uspešen. Razgovoril naj bi se še o terapiji z rastnimi hormoni ter prijateljstvu z Luisom Suárezom in Neymarjem. Seveda ni šlo brez Ronalda.

''Medsebojno se spoštujeva. On je odličen nogometaš, ki je dosegel velike reči. Izvir moje motivacije je želja po dobrih rezultatih za Barço in navijače,'' Messija citira Coach.

A vse to je le izmišljotina.

''Intervju je 100-odstotno izmišljen,'' je sporočil Messijev oče in predstavnik Jorge. ''Intervju ne obstaja. To je laž,'' je dodal.

Uradno izjavo je podala tudi družba za opravljanje Messijevega premoženja (LMM). ''LMM želi potrditi, da nogometaš nikoli ni dal intervjuja za omenjeni mediji. Vsebina je popolnoma lažna. LMM si pridružuje pravico za uporabo pravnih sredstev proti medijem, ki širijo izmišljene informacije o Messiju,'' so sporočili.

Oglasil pa se je tudi domnevni avtor intervjuja, ki je sporočil, da se mu niti približno ne sanja, kje je britanska revija našla njegovo ime. ''Rad bi razčistil, da ne delam in nisem delal za revijo Coach. Nisem sodeloval pri intervjuju Lionela Messija,'' je sporočil.

Britanska revija je intervju že umaknila s spleta in napovedala preiskavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.