Šport > Nogomet
23 ogledov

Messijevi goli slaba novica za hotelirja

messi aguero di maria copa america argentina EPA (z leve proti desni): Angel Di Maria, Lionel Messi in Sergio Agüero.
Lastnik motela Fantasia se je odločil za pogumno potezo in svojim strankam obljubil brezplačno pijačo za vsak zadetek, ki ga bo na južnoameriškem prvenstvu dosegel Lionel Messi.

Motel Fantasia v La Sereni se v prihajajačih dneh nadeja obiska številnih argentinskih navijačev, saj lastnik Joselyn Lizana svojim strankam obljublja brezplačno pijačo za vsak gol zvezdnika reprezentance Lionela Messija.

Marketinški trik, ki bi se ob dobri strelski formi napadalca Barcelone lahko izkazal za precej tvegano naložbo, je v Južni Ameriki vzbudil veliko pozornosti.

''Vsak Argentinec bo lahko užival v koristih zadetkov državne reprezentance,'' je povedal Lizana in dodal, da bodo ob vsaki zmagi Argentine na voljo tudi posebne akcije in popusti.

Messi je na dveh dosedanjih tekmah dosegel le en gol, kar je voda na mlin pogumnenu hotelirju, a stanje bi se lahko hitro spremenilo že na naslednjem obračunu, ko se bo izbrana vrsta Gerarda Martina pomerila z reprezentanco Jamajke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.