Šport > Nogomet
22 ogledov

Messiju se obeta kazen

Lionel Messi EPA
Argentinski zvezdnik Lionel Messi se je po poročanju španskih medijev znašel v težavah. Potem ko se je po podaljšanem novoletnem odmoru vrnil iz Argentine, je namreč zamudil na jutranji trening Barcelone.

Lionel Messi bi zaradi zamujanja na trening, ki ga je nato tudi izpustil, lahko ostal brez mesta v ekipi na naslednji tekmi Barcelone, ko se bo v sredo v prvi tekmi osmine finala španskega pokala srečala z Osasuno. Argentinec je sicer z dovoljenjem dobil še dodatne štiri dni počitka, da bi si pred nadaljevanjem sezone kar čim bolje napolnil baterije. Messi je očitno novoletni odmor podaljšal še za nekaj ur in zamudil na jutranji trening. Zakaj je eden najboljših nogometašev vseh časov zamudil, še ni znano. Skoraj zagotovo pa naj bi ga čakala kazen.

Za razliko od Messija se je Dani Alves, ki je prav tako dobil še dodatne štiri dni počitka, v katalonsko prestolnico vrnil pravočasno in skupaj z ostalo ekipo že opravil prvi trening pred nadaljevanjem sezone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.