Šport > Nogomet
24 ogledov

Mihajlović na prvi novinarski citiral Kennedyja

Mihajlović Sampdoria Genova Genoa Serie A Italija EPA
Nekdanji srbski selektor in član Sampdorie Siniša Mihajlović je današnjo novinarsko konferenco, na kateri so ga predstavili kot novega trenerja genovskega prvoligaša, začinil s skoraj desetminutnim monologom.

Siniša Mihajlović je svojo vladavino pri Sampdorii začel s skoraj desetminutnim monologom "polnim emocij", piše La Gazzetta dello Sport, v katerem je citiral tudi pokojnega ameriškega predsednika Johna Fitzgeralda Kennedyja.

"Ne vprašajte, kaj lahko stori Sampdoria za vas, ampak kaj lahko vi storite za Sampdorio," je ob predsedniku kluba Riccardu Garroneju dejal 44-letni Vukovarčan, za katerega je bil nekdanji klub Srečka Katanca njegov drugi v Serie A (med letoma 1994 in 1998), kjer je nastopal tudi za AS Romo, Lazio in milanski Inter.

"Jaz sem sampdorijec"

"Zmagovalci vedno najdejo pot ... Poraženci pa izgovor," je bil še eden od vrhuncev Mihajlovićevega govora, v katerem se je zahvalil tudi Srbski nogometni zvezi (FSS), ki mu je omogočila predčasen odhod z mesta selektorja. 

Mihajlović je svoj nekdanji klub iz rok Delia Rossija prevzel na 18. mestu, ki ob koncu sezone vodi v Serie B. Po četrtkovi predstavitvi je že vodil svoj prvi trening in v slogu Kennedyjevega "Ich bin ein Berliner" še pribil: "Jaz sem sampdorijec."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.