Šport > Nogomet
17 ogledov

Mihajlović namesto Mourinha?

Siniša Mihajlović bi se utegnil vrniti v Milano. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Potem ko je postalo jasno, da Jose Mourinho zapušča Inter, je predsednik črno-modrih Massimo Moratti že našel kandidata za novega trenerja. "Nisem še sprejel odločitve, toda všeč nam je Mihajlović."
Nisem še sprejel odločitve, toda všeč nam je Siniša Mihajlović. Ima dober karakter in zelo hitro se uči. Igralci ga spoštujejo, mnogi med njimi pa so njegovi prijatelji.
Massimo Moratti

Portugalski trenerski guru Jose Mourinho je Interju prinesel prvi naslov evropskih prvakov po daljnem letu 1965. Naslednji dan po veliki zmagi sredi Madrida proti Bayernu pa je The special one spakiral kovčke in zapustil mesto mode. Naslednjo sezono bo namreč vodil Real Madrid (novica sicer še ni uradno potrjena, a težko je verjeti, da se to ne bo zgodilo). Kdo pa bo prevzel Inter? Predsednik Interja Massimo Moratti si želi, da bi ga nekdanji igralec nerazzurrov Siniša Mihajlović. Človek, ki je v svojih najboljših letih veljal za enega najboljših izvajalcev prostih strelov, pri Interju ni le igral, ampak je bil med letoma 2006 in 2008 tudi pomočnik Roberta Mancinija, ko je ta še sedel na klopi velikana iz prestolnice Lombardije. "Nisem še sprejel odločitve, toda všeč nam je Siniša Mihajlović. Ima dober karakter in zelo hitro se uči. Igralci ga spoštujejo, mnogi med njimi pa so njegovi prijatelji,“ je dejal Moratti, ki je v nadaljevanju dodal, da si za zdaj še trenerja Catanie zelo želi videti na klopi svojega moštva.

Stanković navija za Mihajlovića
Če bo Mihajlović res prevzel vodenje Interja, bo nad tem zagotovo zelo navdušen njegov rojak Dejan Stanković. "Siniša mi je kot starejši brat. Želel bi, da me trenira,“ je dejal Stanković.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.