Šport > Nogomet
30 ogledov

Mihajlović spregovoril: "Niso nas nadigrali"

Mihajlović Hrvaška Srbija kvalifikacije za SP 2014 Zagreb Igor Kralj/PIXSELL
Srbski selektor Siniša Mihajlović je prekinil medijski molk po porazu s Hrvaško v Zagrebu. Nepriljubljeni "Miha", ki mu napovedujejo hiter konec selektorske kariere, je zatrdil, da je bil poraz v hrvaški prestolnici njegov najhujši v življenju.

"Ne glede na to, kar se je v zadnjih dneh pojavljalo v medijih, verjemite, da je nam mnogo bolj žal  zaradi poraza v Zagrebu kot vam. Vi boste čez deset dni pozabili na to tekmo, mi pa jo bomo nosili celo življenje. Tako, kot je bil meni uspeh v Zagrebu leta 1999 najljubši v karieri, tako je tudi ta poraz najtežji igralcem, ampak tudi meni v igralski in trenerski karieri," je na novinarski konferenci v reprezentančni bazi blizu Beograda dejal Siniša Mihajlović.

Mihajlović se je po brezzobi predstavi Srbije na "zgodovinski" tekmi s Hrvaško znašel na udaru kritik, potem ko je celo njegov kolega Igor Štimac priznal, da mu je nekdanji jugoslovanski reprezentant olajšal delo z izborom prve enajsterice. Nekateri srbski mediji so v zadnjih dneh tudi poročali, da bo Mihajlović kljub zagotovilom vodstva Srbske nogometne zveze (FSS) zapustil krmilo reprezentance po koncu kvalifikacij.

"Proti Walesu smo dokazali, da znamo, 60 minut proti Belgije in v drugem polčasu proti Hrvaški. Niso nas nadigrali, gole pa so dali iz naših dveh napak. Pričakujem, da bomo proti Škotski odigrali dobro, in ko mi igramo kot znamo, potem lahko premagamo vsakega nasprotnika," je pred prihajajočo tekmo s Škotsko v Novem Sadu zatrdil nekdanji član Crvene zvezde, Rome, Sampdorie, Lazia in Interja.

"Upam, da bo publika prišla v čim večjem številu, da podpre to mlado ekipo, da pride do rezultata. Ampak tudi, če temu ne bo tako, igramo za Srbijo in vemo, kateri je naš cilj, storili pa bomo vse, da bi zabeležili zmago," je še dodal Mihajlović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.