Šport > Nogomet
9 ogledov

Milan hoče Iličića, "šefe" pravi: "Niti za 30 milijonov!"

Iličić Flamini Palermo AC Milan Serie A Italija liga prvenstvo EPA
V Italiji so se okrepile govorice, da si želi AC Milan ob napovedanem povratku Robinha in Pata v rodno Brazilijo pripeljati zamenjavo. Rossonerom je v oči padel nihče drug kot slovenski reprezentant Josip Iličić.

"Za naslednjo sezono si želim zgraditi močno ekipo, zelo sem navezan na Iličića in mislim, da se ne bo premaknil iz Palerma," je za radio Radio Radio (ni tipkarska napaka, op. a.) v petek povedal Palermov predsednik Maurizio Zamparini, ki je Josipa Iličića pred leti iz Maribora pripeljal v paketu z Arminom Bačinovićem.

Vse glasnejše so namreč govorice, da bodo ob napovedanem odhodu Robinha in Alexandra Pata pri AC Milanu potrebovali zamenjavo, kar naj bi postal ravno Ilićić, sicer zaprisežen navijač velikega Milanovega rivala Juventusa.

"V tem trenutku moramo podpreti, ne pa zmesti svoje igralce. Iz Palerma ne bo šel noben član prve postave, temveč samo tisti, ki niso dobili mesta v ekipi, in ki niso igrali. K Palermu prihajajo nove okrepitve, moramo priti ven iz te težke situacije, prodajali bomo naslednje leto. V tem trenutku Iličića ne dam niti za 30 milijonov," je še dodal Zamparini.

Napad Iličić-Drogba-El Shaarawy?

V Milanu mrzlično iščejo naslednika Pata, sicer zeta častnega predsednika kluba Silvia Berlusconija, ki naj bi ga Corinthians kot novo okrepitev predstavil že 3. januarja, ter Robinha, za katerega se zanimata prav tako brazilska kluba Santos in Atletico Mineiro.

Kot poroča Gazzetta dello Sport, je AC Milan na muho vzel najboljšega igralca Slonokoščene obale Didierja Drogbaja, 20-letnega Brazilca Bernarda in Iličića.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.