Šport > Nogomet
17 ogledov

Milan zagrizel za Ibrahimovića

Ibrahimovića pogodba z Barcelono veže do leta 2014. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Športni direktor nogometašev Milana Ariedo Braida je z izjavo, da je nakup Zlatana Ibrahimovića težaven, a izvedljiv, dvignil na noge navijače rdeče-črnih.

Že dalj časa se v medijih pojavljajo ugibanja, da Milan v svoje vrste želi zvabiti napadalca Barcelone Zlatana Ibrahimovića. Pri rdeče-črnih so se končno tudi uradno odzvali in potrdili, da se zanimajo za nakup Šveda.

"Ibrahimovića dobro poznam. Je izjemen nogometaš. Težava je v tem, da imamo tri, štiri ali pet napadalcev, na igrišču pa je mesto za dva ali največ tri. Če bi pripeljali Ibrahimovića, to pomeni, da bi morali kakšnega prodati. Zdaj, ko sem vam to povedal, bom še dodal, da je nakup povsem realna možnost. Lahko bi se zgodil," pravi Ariedo Braida, ki še dodaja: "Seveda ni vse odvisno le od nas, pač pa tudi od Barcelone in nogometaša samega. Ni ga lahko kupiti, ni pa tudi nemogoče."

Ibrahimović je pred lansko sezono v Barcelono prestopil iz milanskega Interja, ki je v zameno od Kataloncev dobil napadalca Samuela Eto'oja in več kot 40 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.