Šport > Nogomet
14 ogledov

"Milanič bi bil tveganje za Palermo"

Darko Milanič Maribor turnir mali nogomet Gregor Katič
Čeprav predsednik Palerma Maurizio Zamparini ne skriva navdušenja nad mariborskim nogometnim klubom, je tokrat izrazil skepso nad morebitnim sedenjem Darka Milaniča na palermski klopi.

Predsednik Palerma Maurizio Zamparini je o zdajšnem trenerju Maribora – pred tedni so se pojavili zapisi, da je Darko Milanič kandidat za klop rožnatih – dejal: ''Milanič je odličen trener, ampak ne bi ga bilo lahko uvesti v italijanski nogomet. Naš (italijanski, op. p.) nogomet je zelo taktičen, medtem ko je slovenski bolj spontan. Veliko tveganje bi bilo, če bi podpisali s trenerjem, ki našega prvenstva ne pozna dobro."

S temi besedami je Maurizio Zamparini v intervjuju za Corriere dello Sport predstavil možnosti tveganja, ki bi jih prinesel prihod trenerja Mariborčanov Darka Milaniča. Hkrati pa je posredno zavrnil govorice, da naj bi se Palermo resno zanimal za storitve slovenskega trenerja. O zdajšnjem trenerju Serseju Cosmiju pa: ''Čakam nanj, da se izkaže, v podpis sem mu ponudil kratkotrajno pogodbo, a če se bo izkazal, mu bom ponudil priložnost tudi v prihodnje.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.