Šport > Nogomet
18 ogledov

Milanič: "Bilo je zelo, zelo dobro"

Žurnal24 main
Ponavadi so za zmage zaslužni igralci, ob porazih pa se morajo zagovarjati trenerji. Za izdatno zmago nad Hibernianom v 3. kolu Evropske lige je brez dvoma zelo "kriv" tudi Darko Milanič.

"Prepričan sem, da so bili vsi prisotni zadovoljni z našo predstavo. Rezultat 3:0 je odličen. Naši fantje so imeli od samega začetka igro v svojih rokah, si priigrali v prvih trenutkih tekme tri priložnosti in jih imeli tudi med tekmo. Mislim, da je bilo zelo, zelo dobro," je z zadovoljstvom pripovedoval vijoličasti trener Darko Milanič, ki sicer pred sezono ni bil najbolj srečen, ker je izgubil nosilce igre. Vendar je novince očitno izvrstno vstavil v štajerski mozaik. 

V klubskih, reprezentančnih in tudi trenerskih bojih prekaljeni Primorec se v največji možni meri zaveda, da Škoti še niso izločeni. Lahkomiselnost pred povratno tekmo bi lahko vodila k bridkemu razočaranju. Zato je Milanič s pripravo na povratni obračun začel že takoj po srečanju v Ljudskem vrtu: "Fantom sem takoj po tekmi čestital in jih tudi opozoril. Vsi, ki smo kdaj nastopali na Škotskem ali v Angliji, vemo, kaj nas čaka. Vedno so njihova moštva na gostovanjih z enim obrazom, doma pa z drugim. Potrebno je bilo opozorilo, da bo tekma drugačna. Hibernian je na koncu mariborske tekme pokazal, kako bo igral. Jasno je, da nas ne bodo pustili. Imamo kakovost in željo uvrstiti se v naslednje kolo in naredili bomo vse, da bo tako."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.