Šport > Nogomet
20 ogledov

Milanič v Palermu? "To bi bil podvig"

Amir Ru%C5%BEni%C4%87, Brane Oblak Žurnal24 main
"Fenomenalno, fantastično, podvig," so bile besede Amirja Ružnića, dobrega poznavalca razmer v Palermu in Mariboru, ob omembi morebitnega odhoda Darka Milaniča v rožnati klub iz Sicilije.

"Ne morem komentirati morebitnega prestopa, ker se mi ne zdi korektno. Darko Milanič se namreč z Mariborom bori za naslov državnega prvaka. Ampak moje mnenje je, da če bi se to zgodilo, bi bilo fantastično, fenomenalno, podvig," je za zurnal24.si povedal odlični poznavalec italijanskega nogometa in še posebej prijateljske naveze med Mariborom in Palermom, nogometni agent Amir Ružnić. Italijanska Gazetta je namreč poročala, da je trener vijoličastih Darko Milanič med kandidati za klop Palerma v naslednji sezoni.

Poznavanje jezika ni ključnega pomena, je pa olajševalna okoliščina. Milanič se je dokazal z delom v Mariboru, kar je najpomembnejše.
Amir Ružnić, nogometni agent

Dobri znanec Palermovega predsednika Maurizia Zamparinija je prepričan, da bi bil Milanič kos izzivu, imenovanemu Serie A: "Absolutno. To bi bila prednost tudi za slovenske igralce, saj jih Darko pozna. Dobro, ne toliko za Josipa Iličića in Armina Bačinovića, ker sta si že zgradila status in nimata težav. To se bolj nanaša na Sinišo Andjelkovića in Jasmina Kurtića."

"Poznavanje jezika ni ključnega pomena, je pa olajševalna okoliščina. Milanič se je dokazal z delom v Mariboru, kar je najpomembnejše," je še dodal nekdanji nogometaš, ki ni povsem prepričan, da bo Serse Cosmi, zdajšnji trener Palerma, ostal le do konca sezone: "Vem, da ima dogovor do junija, nadaljevanje pa je odvisno od rezultatov. Če bo osvojil italijanski pokal ali s Palermom nanizal tri, štiri zaporedne zmage, se utegne zgoditi, da tudi ostane."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.