Šport > Nogomet
11 ogledov

Mile: "Olimpija v letu 2012 še močnejša!"

Milenko Ačimović Anže Petkovšek
Milenko Ačimović ostaja športni direktor Olimpije Ljubljane, je odločil nedavni sestanek izvršnega odbora kluba, po katerem so iz zeleno-belega tabora sporočili, da se o morebitnih rošadah v klubski strukturi niti niso pogovarjali. Medtem ko je usoda trenerja Dušana Kosića še vedno nejasna, Ačimović že pogleduje proti novemu letu in novim okrepitvam.

"Ko se neki ciklus konča, je popolnoma običajno, da razmišljamo, kako naprej. Klub funkcionira normalno, imamo pa obilico dela. Zavedamo se, da potrebujemo nove igralce, spisek želja imamo pripravljen in delamo na tem, da bo Olimpija v letu 2012 še močnejša," je za klubsko spletno stran dejal Milenko Ačimović. Nekdanji reprezentant že vse od prihoda v Ljubljano neuspešno lovi napadalca; tudi instantna rešitev z Draganom Čadikovskim je sredi sezone klavrno propadla. Tokrat naj bi bili na Olimpijinem radarju Etien Velikonja (Maribor), Goran Galešić (HiT Gorica) in Nusmir Fajić (Mura 05). Bosanski napadalec prekmurskega ponosa je potrdil, da so zmaji z njim že vzpostavili kontakt, do dogovora pa naj (še) ne bi prišlo. In usoda trenerja Dušana Kosića?

"Glede tega je veliko ugibanj, lahko pa povem, da je Dušan Kosič še vedno trener Olimpije. Odkrito se bomo pogovorili in se odločili, ali nadaljujemo skupaj ali gremo vsak svojo pot," odgovarja prvi ljubljanski kadrovnik, ki ga v zimskem prestopnem roku čaka težko delo tudi zaradi morebitnih odhodov. Na izhodnih vratih naj bi bila tako prvi strelec kluba in lige Dare Vršič kot tudi branilec Sreten Sretenović.

"Za klube iz tujine sta najbolj zanimiva Vršič in Sretenović. Oba bi si želeli zadržati, tudi fanta se v Ljubljani odlično počutita, vemo pa, da noben slovenski klub prave ponudbe za svoje igralce ne more zavrniti," je še pristavil Ačimović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.