Šport > Nogomet
20 ogledov

Mile vse bliže zmajem

Milenko A%C4%8Dimovi%C4%87 Žurnal24 main
Iz zanesljivih virov smo prejeli informacijo, da sta Milenko Ačimović in Olimpija sedla za pogajalsko mizo. Zmaji se že nekaj časa trudijo, da bi Ljubljančana zvabili v klub, strani pa sta zelo blizu dogovora.

To nam je v ponedeljek na nek način potrdil tudi prvi akter zgodbe, ki je na vprašanje, če bo že v torek prevzel mesto športnega direktorja, popoldne dejal: “Pokličite čez dve uri in bom lahko jasno povedal,” a je kasneje njegov mobilni telefon zvonil v prazno.

Funkcija športnega direktorja pri Olimpiji je prazna od odhoda Simona Sešlarja iz kluba avgusta lani. Po naših zelo zanesljivih informacijah bi se to lahko zgodilo že v torek, zagotovo pa pred koncem januarskega prestopnega roka. Ačimović bi Olimpiji prinesel dodatno kredibilnost pri navijačih in tudi pri dogovarjanju z morebitnimi okrepitvami.

S FC Ljubljano ne bo nič
Ačimović se je sicer pred kratkim dogovarjal tudi za sodelovanje s slovenskim tretjeligašem FC Ljubljana, pod okriljem katerega naj bi odprl nogometno šolo. Zraven je povabil tudi Sebastjana Cimerotiča, vendar so dogovori med vsemi tremi stranmi na koncu padli v vodo.

Mile se bo, kot kaže, tako vendarle posvetil članskemu nogometu in bi lahko na slovenski nogometni sceni predstavljal pravo protiutež Zlatku Zahoviču (Maribor) in Miranu Pavlinu (Koper), ki sta že uspešno vpletena v kadrovanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.