Šport > Nogomet
17 ogledov

Milenko z rdečim

Mileta Ačimovića kot vse kaže še ne bo v Ljubljano. Žurnal24 main
Milenko Ačimovič je mestni derbi z Rapidom zaradi rdečega kartona končal v 65. minuti, v Nemčiji in Italiji pa sta se med strelce vpisala Milivoje Novakovič in Zlatko Dedič.
Milenko Ačimović je na dunajskem derbiju proti Rapidu z igrišča odšel že v 65. minuti zaradi rdečega kartona, njegov ekipni kolega Sašo Fornezzi pa je za domačo Austrio odigral celo tekmo in ostal nepremagan (0:0).

V Bundesligi sta izgubila tako Prašnikarjev Cottbus proti Werderju (2:0), kot Duisburg za katerega je Klemen Lavrič igral od 60. minute dalje proti Leverkusnu (4:1). Samir Handanović je s svojim Udinesejem kljub igralcu manj proti Sieni ostal neporažen in prišel do zmage z 2:0. Milivoje Novaković je spet zadel za Köln in pripomogel k domači zmagi nad Hoffenheimom z 2:0, četrtič v sezoni pa je zadel tudi Zlatko Dedič za končno zmago Frosinoneja nad Grossetom s 4:1.

V drugi nemški ligi so se na medsebojni tekmi pomerili Wehen za katerega igra Aleš Kokot in Koblenz za katerega igrata Goran Šukalo in Matej Mavrič. Vsi trije so odigrali celotno srečanje, slavila pa sta igralca Koblenza z 2:0. V drugi angleški ligi sta za West Bromwich Albion celotno srečanje proti Wolverhamptonu odigrala tako Boštjan Cesar kot Robert Koren. Tekma se je končala z 0:0.

Valter Birsa za Sochaux tokrat ni igral od prve minute, temveč je v igro vstopil šele v 60. minuti in na koncu v gosteh proti St Etiennu ostal brez točk (1:0).
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.