Šport > Nogomet
6914 ogledov

Mladega nogometaša iskali 10 dni, našli so ga povsem razkosanega

Umor nogometaša v Braziliji Reševalni pas/Twitter
V Braziliji so v šoku, potem ko je nekdo okrutno umoril mladega, komaj 19-letnega brazilskega nogometaša. Iskali so ga 10 dni, na koncu so njegovo truplo našli povsem razkosano.

Brazilija je v šoku, potem ko so 19-letnega Huga Viniciusa Skulnyja našli mrtvega na območju reke Iguatemi v okrožju Sete Quedas. Obetavni brazilski nogometaš je branil barve Seduca de Anastasio. Po tekmi 25. junija se je udeležil zabave s soigralci v bližini paragvajske meje, potem ko je odšel z zabave, pa je izginil neznano kam. 10 dni zatem so v omenjeni reki našli posmrtne ostanke. Najdene razkosane ostanke trupla so uspeli hitro identificirali zavoljo številnih tetovaž 19-letnika, poroča španska Marca.

Policija je za zdaj pridržala njegovo bivše dekle, ki pa je obtožbe o umoru zanikala, njen odvetnik pa je dejal, da je umor zagrešil njen prijatelj, s katerim je na noč umora spala, prav tedaj pa naj b na vrata potrkal omenjeni nogometaš. Njen prijatelj in bivši fant naj bi se prepirala, nato pa da je zaslišala pok pištole, je pojasnila bivša nogometaševa partnerka. Ta trdi, da je pod prisilo morala počistiti stanovanje, takoj ko se je počutila varno, pa da je vse skupaj prijavila policiji. 

Storilec naj bi mladega brazilskega nogometaša trikrat ustrelil, nato pa z motorno žago truplo povsem izmaličil in razkosal. Pri rezanju trupla z motorno žago naj bi imel tudi pomagače, še pišejo brazilski mediji.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Igxigx1 16:36 06.julij 2023.

    Kako "nogomet pač" pa "navijači na delu"?? Model se je skregu s fukačem od njegove bivše babe. A sta vidva sploh brala članek?

  • indigokid 14:28 06.julij 2023.

    nogomet pač

  • SlavkoKrizman 13:46 06.julij 2023.

    Navijači najboljšega športa na svetu so spet na delu.....