Šport > Nogomet
17 ogledov

Mladi paparac: "OMB, Mou sedi poleg mene!"

Buxton Mourinho Chelsea Cardiff Stamford Bridge tribuna Reševalni pas/Twitter
Povprečen navijač Chelseaja verjetno ne pričakuje, da bo med tekmo svojega moštva na Stamford Bridgu poleg njega sedel José Mourinho. A Sean Buxton ni povprečen navijač ...

Sean Buxton je povsem nepričakovano zaslovel med sobotno ligaško tekmo med Chelseajem in Cardiff Cityjem (4:1). Modri so tekmo sicer zanesljivo dobili, toda trener José Mourinho je zaradi protestiranja moral na tribuno.

Portugalec je sedel med šokirane navijače, prisedel pa je ravno poleg navdušenega Buxtona, ki je dogodek ovekovečil na Twitterju z legendarnim pripisom.

"Selfie" za zgodovino

"OMB morinho sedi poleg mene wtf!!!!!" je navdušen ob prisotnosti Portugalca njegovo ime narobe zapisal privrženec Chelseaja, ki je v nekaj minutah začel nabirati sledilce kot po tekočem traku. "Zajeb**a se s količino prostora, ki si ga je vzel za noge!" je še dodal Buxton.

Njegov "selfie", fotografija samega sebe, na katerem je viden tudi Mourinho, je po mnenju tviterašev že zdaj eden najbolj legendarnih vseh časov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.