Šport > Nogomet
211 ogledov

Mladi Slovenec odslej v italijanskem prvoligašu

žoga nogomet Simbolična fotografija.
Mladi vratar iz Domžal v Empoli.

Italijanski nogometni prvoligaš Empoli, pri katerem v članski ekipi igrata Slovenca Petar Stojanović in Leo Štulac, je dobil še nekoliko dodatnega slovenskega pridiha. Iz Domžal se mu je pridružil mladi vratar Lovro Štubljar, so potrdili v obeh klubih.

"Velika hvala vsem, ki so verjeli vame in so mi v zadnjih letih pomagali napredovati. Domžale so se izkazale za pravo izbiro, ustrezno razvojno okolje. Tukaj sem doživel zares veliko lepega, spoznal ogromno novih ljudi, osvojil državno prvenstvo in nastopal v ligi prvakov," je za spletno stran Domžal povedal dosedanji prvi vratar mladinske ekipe.

"Krasni spomini mi bodo v veliko pomoč ob odhodu v Italijo, kamor se odpravljam z visokimi cilji. Pred mano je velik izziv, prvi v tujini, toda pripravljen sem," je dodal.

Štubljar, rojen avgusta 2004, je v Domžale prispel junija 2019 iz Krke in je bil član mladih reprezentanc Slovenije. Štubljar je v 13. krogu prejšnje sezone vknjižil tudi članski debi v prvi članski ligi. Tedaj je na tekmi s Koprom v igro vstopil s klopi namesto poškodovanega Ajdina Mulalića.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.