Šport > Nogomet
8 ogledov

Mladi up L'Poola obdolžen napada

Sterling Liverpool Newcastle United Premier League Anfield Anglija angleška liga EPA
Liverpoolov krilni nogometaš Raheem Sterling se je znašel v težavah. 18-letnik, ki je novembra debitiral tudi za reprezentanco Anglije, so bo moral namreč pred sodiščem zagovarjati glede obtožb za napad na 27-letno žensko.

Raheem Sterling naj bi neimenovani 27-letnici v Liverpoolu zadal rahle poškodbe obraza, po dogodku, ki se je zgodil 2. novembra lani, ko je imel nogometaš jamajških korenin še 17 let, pa je še isti mesec debitiral v članski izbrani vrsti Anglije.

Njegov odvetnik Mick Hogan je na petkovem zaslišanju, kjer Sterling ni bil prisoten, povedal, da igralec zavrača vse obtožbe.

"Imam navodila, da povem, da se bo g. Sterling izrekel za nedolžnega," je dejal Hogan. "Ve za današnje zaslišanje in v klubu ga vsi zelo podpirajo."

Sterling je decembra dopolnil 18 let in bo očitno šel po stopinjah številnih drugih talentiranih angleških nogometašev, ki so se že pri mladih postali stari znanci sodišč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.