Šport > Nogomet
14362 ogledov

Mladi vratar ne čuti obeh nog in roke

Prometna nesreča pri Bohinjski Bistrici Žurnal24 Fotografija je simbolična.
Nova tragedija na hrvaških cestah.

Na Hrvaškem so se v zadnjem času zgodile tri hude nesreče v katere so bili vpleteni mladi športniki. Ob koncu minulega leta se je z motorjem smrtno ponesrečil 18-letni rokometaš, da bi bil tragični dogodek še hujši, pa je pred dvema mesecema v prometni nesreči umrl tudi njegov soigralec iz rokometnega kluba Kamičak iz Sinja.

A slabe novice so se nadaljevale tudi na začetku tega leta. Ponoči, deset minut pred polnočjo, je namreč hudo nesrečo doživel tudi 19-letni nogometni vratar. Karlo Sokač je bil v mlajših selekcijah član zagrebškega Dinama, trenutno pa je branil za Radnik iz Križevcev. Vozilo, v njem je bil sopotnik na zadnjem sedežu, je zaradi prevelike hitrosti zletelo s ceste in trčilo v betonski steber. Avtomobil znamke BMW je vozil dvajsetletnik, ki ni bil alkoholiziran, vendar še ni opravil vozniškega izpita.

Nadarjeni vratar ima poškodovana vratna vretenca, ne čuti obeh nog in leve roke. Najstniku so napovedovali lepo kariero, pred leti so ga skavti Dinama opazili na enem izmed turnirjev, kjer je bil najboljši vratar tekmovanja. 

Hrvaško je sicer že včeraj pretresla tudi novica o tragični smrti nekdanjega nogometaša Hajduka Iva-Valentina Tomaša. Šestindvajsetletnik je trpel za depresijo in je storil samomor.

 

Komentarjev 2
  • matermila 09:18 02.januar 2020.

    BMWjaš,se ni za čudit.

  • diflati 22:51 01.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks