Šport > Nogomet
14 ogledov

Modrić še šest let v Tottenhamu

Žurnal24 main
Hrvaški nogometni reprezentant Luka Modrić je z angleškim Premierligašem Totenhamom podpisal novo šestletno pogodbo in s tem končal ugibanja, kje bo igral prihodnjo sezono.

Luka Modrić, ki je bil eden najbolj zaslužnih, da je Tottenham sezono zaključil na četrtem mestu angleškega prvenstva in bo nastopil v kvalifikacijah za Ligo prvakov, je bil tarča številnih nogometnih velikanov.

Med drugim so se za hrvaškega nogometaša zanimali Manchester United, Chelsea in evropski klubski prvak Inter, a je Modrić obljubil šestletno zvestobo klubu, ki ga je leta 2008 pripeljal iz Dinama. Na spletni strani kluba so zapisali: "Veseli nas, da je Luka Modrić s klubom podpisal novo pogodbo, ki se izteče leta 2016."

Modrić je o novi pogodbi in načrtih za prihodnost dejal: "Tottenham mi je ponudil priložnost, da se izkažem v Premier ligi. S klubom smo dosegli velik uspeh, zato želim ostati na White Hart Lanu. Ponudbe velikih klubov so bile, vendar nikoli nisem imel namena zapustiti kluba."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.