Šport > Nogomet
27 ogledov

Modrić tik pred Realom

Modrić Italija Hrvaška Poznanj Euro 2012 EPA
Saga o prestopu Luke Modrića iz Tottenhama v Real Madrid naj bi le dobila srečen konec. Hrvaški reprezentant v ponedeljek še ni podpisal pogodbe, a naj bi to storil danes. Trenutno trenira v Londonu in čaka na klic iz Madrida.

Španski AS tako piše, da je Real Madrid za Luko Modrića pripravljen plačati 30 milijonov evrov in dodatne bonuse. Tottenham, ki je zahteval več kot 40 milijonov, naj bi prestop dokončno potrdil, ko bo našel primerno menjavo za hrvaškega vezista. Londončani so si želeli Joaa Moutinha, ki pa je predrag (40 milijonov), Rennes pa je zavrnil njihovo ponudbo za Yanna M'Vilo (16 milijonov). Tottenham je želel tudi Raula Meirelesa, toda Chelsea je želel v posel vplesti tudi Modrića, na kar pa hrvaški zvezdnik ni pristal.

Po pisanju Daily Newsa bi Modrića na White Hart Lanu lahko zamenjal član Rome Miralem Pjanić. Rimski klub naj bi za reprezentanta Bosne in Hercegovine zahteval 15 milijonov evrov, strateg Tottenhama Andre Villas-Boas pa v njem vidi idealno zamenjavo za Modrića.

Hrvaški mediji medtem pišejo, da bi Modriću največji problem lahko povzročala slaba pripravljenost. V zadnjem času je odigral le srečanje v dresu hrvaške reprezentance proti Švici.

Komentarjev 1
  • esim 15:06 21.avgust 2012.

    ** Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja. Uredništvo zurnal24.si **