Šport > Nogomet
13 ogledov

Modrić želi iz Spursov, Real na čakanju

Modrić Marchisio Italija Hrvaška Poznanj Euro 2012 EPA
Angleški mediji poročajo, da naj bi hrvaški vezist Luka Modrić še danes sporočil svojemu klubu Tottenhamu, da si želi v poletnem prestopnem roku zapustiti London. Poteza kockastega fantazista bi ga lahko še bolj približala napovedanemu odhodu k Real Madridu.

Po poročanju Daily Mirrorja naj bi v Londonu v soboto prišlo do sestanka zastopnikov Luke Modrića in direktorja kluba Daniela Levyja, ki je blokiral Hrvatov odhod že pred začetkom pravkar končane sezone. Modrića po izvrstnih predstavah na evropskem prvenstvu povezujejo z odhodom v Real Madrid, čeprav zanimanje prihaja tudi iz Manchester Uniteda in París Saint-Germaina.

Najverjetnejši naslednik Harryja Redknappa na klopi Spursov, nekdanji trener Porta in Chelseaja André Villas-Boas, je izrecno zahteval, da naj Modrić ostane. Levyju je pred sezono 2011/12 uspelo zadržati Modrića, ki je bil tik pred prestopom v Chelsea, tokrat pa naj bi bilo to z odhodom trenerja Redknappa in ob dejstvu, da bo Tottenham prihodnjo sezono igral v Evropski ligi, praktično nemogoče.

Villas-Boas po poročanju Guardiana sumi, da bo madridski Real ponudbo za Modrića poslal v primeru, da jim ne bo uspelo dobiti Davida Silve iz Manchester Cityja, ki naj bi bil prva poletna tarča belih baletnikov.

Četrti Hrvat na Bernabéu

V 110-letni zgodovini kraljevega kluba iz Madrida so v belem dresu igrali trije Hrvati - Robert Prosinečki (1991-94), Davor Šuker (96-99) in Robert Jarni (98-99). Modrić bi se od naštete trojice razlikoval po tem, da se je, seveda s pomočjo Tottenhama, v Madrid prodal po kaljenju v hrvaški ligi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.