Šport > Nogomet
33 ogledov

Mojsilović dobil nogo v Domžalah

Mojsilović Maribor Domžale Prva liga slovenska liga Ljudski vrt Youtube
Po šestih kolih je v slovenski nogometni eliti padla prva trenerska žrtev.

Vodstvo Nogometnega kluba Domžale se je dan po porazu v Velenju z Rudarjem v Prvi ligi TS (1:3) odločilo, da prekine sodelovanje z dosedanjim trenerjem članskega moštva Stevanom Mojsilovićem. Ime novega trenerja bo vodstvo domžalskega prvoligaša najverjetneje objavilo do sredine prihodnjega tedna, je klub sporočil na spletni strani.

Šestinštiridesetletni srbski strateg je na klop dvakratnih državnih prvakov sedel prvega aprila lani. Pod njegovim vodstvom je člansko moštvo odigralo 55 tekem v vseh tekmovanjih in doseglo 21 zmag, 14 remijev ter 20 porazov. Domžale je v minuli sezoni popeljal do tretjega mesta v slovenskem državnem prvenstvu in do uvrstitve v kvalifikacije za Evropsko ligo.

Slab uvod v sezono

V novi sezoni pa je moštvo na evropskih tekmah proti romunski Astri zabeležilo dva poraza, v prvenstvu pa je ekipa na šestih tekmah dosegla šest točk in trenutno zaseda sedmo mesto.

NK Domžale se Stevanu Mojsiloviću najlepše zahvaljuje za strokovno in kakovostno opravljeno delo in mu želi uspešno nadaljevanje trenerske kariere, so Domžalčani še zapisali na spletni strani.

Komentarjev 1
  • stooo 23:06 18.avgust 2013.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870Odlicna zastonj on-line igra, kjer se lahko preizkusis kot manager v hokeju,nogometu in rokometu. Kasneje bo mozno igrati tudi kosarko, F1, odbojko,...V igri imas enake moznosti zmagovanja kot igralci, ki vlagajo denar. Kar je prava redkost.