Šport > Nogomet
8 ogledov

Montella ledeno hladen ob "strelu" Balotellija

Montella Balotelli Fiorentina AC Milan Serie A Italija liga prvenstvo Youtube
Mario Balotelli si je s svojo pojavo na svojo stran pridobil veliko število oboževalcev, mednje pa bi težko prišteli trenerja Fiorentine Vincenza Montello. Pred začetkom zadnje ligaške tekme, vijoličasti so z igralcem manj v Firencah remizirali z Balotellijem in druščino, se je skušal italijanski reprezentant pošaliti z legendarnim napadalcem. Ni mu uspelo.

Vincenzo Montella je pred začetkom velikega obračuna Serie A najprej toplo pozdravil Riccarda Montoliva, nekdanjega člana domače Fiorentine, ki je kasneje za AC Milan na stadionu Artemio Franchi zabil tudi vodilni gol.

Toda trener vijoličastih in nekdaj legendarni napadalec AS Rome je imel pred tunelom malce manj prijateljsko snidenje z gostujočim zvezdnikom Mariem Balotellijem. Balotelli, ki je časopisne stolpce pred tekmo polnil s kajenjem na vlaku, se je želel malce pošaliti z Montello in pred 38-letnim strategom nakazal strel.

Montella ni niti pomežiknil in z ostrim pogledom premeril italijanskega reprezentanta, ki je brez pozdrava odšel v slačilnico. Fiorentina se je nato na izjemni tekmi kljub igralcu manj vrnila po zaostanku z 0:2 in izlekla remi (2:2), Balotellija pa je zaradi rumenega kartona in kasnejšega žaljenja sodniške ekipa doletela kazen treh tekem prepovedi nastopanja.

Z Montello pač ni šale.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.