Šport > Nogomet
10 ogledov

Moratti: "Januarja lahko kupim Messija!"

Leta zapravljanja so se Morattiju končno poplačala v lanski sezoni, ko je Inter Žurnal24 main
Predsednik Interja Massimo Moratti je z izjavo, ki je najverjetneje le po(ne)srečena šala, pretresel Katalonijo. "Januarja lahko kupim Lionela Messija," je z nasmeškom dejal zbranim navijačem.
Januarja lahko pripeljem Messija!
Massimo Moratti

"Vsak, ki ima vsaj pol možganov, ve, da je to le šala," samozavestno pišejo na spletni strani madridskega športnega dnevnika As. Massimo Moratti, po trojčku v lanski sezoni spet zelo priljubljeni predsednik milanskega Interja, je na srečanju z navijači v mestu San Mauro Forte namreč dejal, da bi med sezono na San Siro lahko pripeljal navečjega zvezdnika svetovnega nogometa Lionela Messija.

"Januarja lahko pripeljem Messija," je s sebi lastnim nasmeškom dejal navijačem in povzročil pravi mali vihar v katalonski prestolnici. Italijanski mediji so medtem enotni – seveda ne misli resno, a kljub vsemu ohranja upe po izpolnitvi ene zadnjih velikih želja, ki mu je kot predsedniku Nerazzurrov še ostala neizpolnjena. Njegovo občudovanje argentinskega zvezdnika je namreč kar dobro dokumentirano. 

"Če bi za koga odštel bajne vsote, bi bilo to za Messija," pravijo na Apeninskem polotoku. Moratti je po letih zapravljanja in bogatih nakupih, kot je bil denimo Ronaldo (leta 1997), v lanski sezoni dokončno dobil zadoščenje z osvojitvijo zgodovinskega "trojčka". Za Messija bi moral seči globoko v žep, saj je Argentinčeva odkupna cena 250 milijonov evrov. Res pa je, da je Moratti oljni magnat, podedoval pa je tudi bajno družinsko bogastvo. Messi kot interist – resnica ali fikcija? Presodite sami ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.