Šport > Nogomet
10 ogledov

Moratti potrdil: 25 milijonov za Téveza

Carlos Tevez se pači za hrbtoma Maria Balotellija in Sergia Agüera Reševalni pas/Twitter
Interjev predsednik Massimo Moratti je potrdil, da je na naslov Manchestra Cityja poslal ponudbo za prebeglega napadalca Cárlosa Téveza. V paketu za Manchester naj bi bilo 25 milijonov evrov.

Massimo Moratti je že prejšnji teden napovedal, da bodo pri Interju o Cárlosu Tévezu razpravljali po derbiju z AC Milanom, ki se je za Nerazzurre v nedeljo razpletel sanjsko (1:0), navijači črno-modrih pa bi lahko kmalu dobili dvojni razlog za veselje. Ali morda žalost. Uradno ponudbo je Manchestru Cityju Inter že poslal.

Milanu vlada Inter

"V nogometu ni skrivnosti," je Moratti povedal za Controcampo. "Ponudba je 25 milijonov evrov. Zdaj je na Cityju, da ponudbo sprejmejo ali ne. Mislim, da se zanj zanimajo številni drugi klubi. Nekateri angleški in tudi Paris-Saint Germain." Dolgoletni predsednik Interja je še pijan od zmage po derbiju razpravljal o tem, če Inter Téveza sploh potrebuje. "V tem trenutku se zdi, da Téveza ne potrebujemo, a nogomet ti da vsak dan različne odgovore. Obdržal bi vse igralce, ki so v tem trenutku v ekipi, ampak do zaprtja prestopnega roka je še nekaj časa. Počakali bomo in potem bomo videli."

Pogovori Milana s Cityjem so za argentinskega reprezentanta že propadli, Interjev trener Claudio Ranieri pa je moral po zmagi nad mestnimi tekmeci odgovarjati na številna vprašanja o "El Apacheju". Za Sky Sport Italia je dejal: ''Nikoli ne veš. Ga res potrebujemo? Vi novinarji prav gotovo ..." Za Rai Sport je pristavil, da bi bil Tévez "zelo dobrodošel".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.