Šport > Nogomet
16 ogledov

Motta: Če zaustavimo Rooneyja, bomo zmagali

Motta Italija reprezentanca novinarska konferenca EPA
Do svetovnega prvenstva v nogometu je še nekaj časa, italijanski nogometaš Thiago Motta pa že snuje taktiko za zmago proti tekmecem.

Italija se bo za slavo na svetovnem prvenstvu v nogometu za uvod borila v skupini D, kjer bodo poleg nje še Urugvaj, Anglija in Kostarika. Prvo tekmo prvenstva bodo azzuri odigrali proti neugodni Angliji, za katere pa italijanski vezist Thiago Motta meni, da ne bodo tako trd oreh kot se napoveduje.

"Vemo, da če na otvoritveni tekmi proti Angliji zaustavimo Rooneya, da lahko na iztržimo željen rezultat. Je zelo dober nogometaš, eden najboljših, a problem je, da Angleži vseskozi igrajo nanj. Na svetovnem prvenstvu bo to za njih problem, nasprotniki vedo, da jih lahko ustavijo, če ustavijo Rooneyja. Italija ima mnogo dobrih nogometašev in se ne zanaša zgolj na enega, kakor tudi ne Urugvaj," je svoje misli razodel nogometaš Paris Saint-Germaina.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.