Šport > Nogomet
16 ogledov

"Mou bi Neymarju spremenil pričesko!"

Neymar Reuters
Brazilski diamant Neymar še ne bo oblekel dresa Reala Madrida, potem ko je s svojim sedanjim klubom Santosom podaljšal pogodbo do leta 2014. Še več - predsednik črno-belih Luis Álvaro de Oliveira je razkril nekaj podrobnosti, ki kraljevega kluba pri pogajanju z Brazilci ne postavljajo v najlepšo luč. Eden izmed argumentov, ki jih naj bi pri prepričevanju Neymarja uporabil predsednik Florentino Pérez je bil namreč ta, da bi mu trener José Mourinho pomagal spremeniti pričesko!

"Obnašanje predsednika Reala Madrida je bilo neposrečeno in arogantno, tipično za osebo, ki ima še vedno kolonialistično mentaliteto," se je na pogajanja s Florentinom Pérezom, arhitektom slovitih galaktikov in trenutnim predsednikom Reala Madrida, spomnil njegov "kolega" Luis Álvaro de Oliveira. Predsednik Santosa je svojega največjega diamanta Neymarja uspel prepričati v podaljšanje pogodbe do leta 2014, potem ko se je zdelo, da je njegov prestop k Realu praktično le še vprašanje časa.

"Eden izmed argumentov, ki so jih uporabili pri prepričevanju Neymarja je bil, da bi Mourinho lahko vplival na njegovo pričesko. Tukaj ima lahko takšne lase, kakršne hoče," je osupljiv napad na madridski klub nadaljeval De Oliveira, ki je še zanikal, da obstaja kakršen koli vnaprejšnji dogovor z Barcelono. De Oliveira se je na poslovilni tekmi Brazilca Ronalda sicer sestal s predsednikom Kataloncev Sandrom Rosellom: "Junija, med poslovilno tekmo Ronalda, sem se na kosilu dobil s Sandrom Rosellom in vprašal me je, če obstaja kakšen problem, če govorijo z Neymarjevim očetom in rekel sem jim, da ne."

De Oliveira je še izpostavil velike pritiske, ki so se začeli pojavljati vse odkar se je Neymarja začelo povezovati z obema španskima velikanoma. Neymarjev zastopnik Wagner Ribeiro in Ronaldo, ki z agencijo 9ine zastopata Neymarja, namreč že od začetka "priporočata" odhod v Real Madrid.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.