Šport > Nogomet
32 ogledov

Mou bi obral Abramoviča: 14 mil. + Cristiano!

Cristiano Ronaldo in Jose Mourinho sta dobila nagradi časopisa Marca EPA
Maščevanje je sladko. José Mourinho bi v primeru vrnitve k Chelseaju mastno zaračunal Romanu Abramoviču, ki ga je pred leti tako brezčutno vrgel s Stamford Bridgea. Angleški mediji poročajo, da trener Reala Madrida zahteva 14 milijonov evrov letne plače in prihod rojaka Cristiana Ronalda! Nemogoče?

José Mourinho bi morebitno vrnitev k Chelseaju, ki ga je leta 2007 zapustil po dveh zaporednih ligaških naslovih, enem pokalu FA in dveh ligaških pokalih, mastno zaračunal. Pri tabloidu Daily Express v torek poročajo, da bo Portugalec za reševanje svojega ljubljenega kluba obral Romana Abramoviča, moža, ki mu je po skrhanju medsebojnih odnosov tako na hitro pokazal vrata na Stamford Bridgeu.

• Benitez se je kar sam ponudil Abramoviču
• Po košarici AVB Abramovič hoče Guardiolo

"Če bodo Mourinha poklicali kot rešitelja k Chelseaju, bo zahteval, da ostane najbolje plačani trener na svetu s 14 milijoni evrov letne plače, zahteval pa bo tudi prihod Cristiana Ronalda," pišejo pri Daily Expressu. "Bivši trener Chelseaja je visoko na seznamu želja lastnika Abramoviča, ki išče trajno zamenjavo po odpustu Andréja Villas-Boasa. Barcelonin Pep Guardiola naj bi bil sanjski Chelseajev izbor, a za odhod s Camp Noua ga bodo morali še prepričati, kot ga bodo morali tudi prepričati, naj si ne vzame leta premora."

Pri Daily Mirrorju dodajajo, da se je dvorjenje Josepu Guardioli že začelo, saj naj bi Chelsea že začel zbirati kontakte in posrednikov pri sestavljanju ponudbe za najtrofejnejšea trenerja zadnjih nekaj let. V vsakem primeru bi moral Abramovič tako za Guardiolo kot za Mourinha nameniti več kot 60 milijonov evrov, saj je treba upoštevati tudi španske davčne olajšave, ki so neprimerno ugodnejše od angleških. Guardioli bi moral pri Chelseaju tako nameniti kar 18 milijonov letno, da bi se izenačil z njegovo trenutno pogodbo na Camp Nouu ...

Komentarjev 1
  • 1111 16:04 06.marec 2012.

    ...že to da imajo nogometaši 100 tisoč € na teden plače je kretinizem...