Šport > Nogomet
22 ogledov

Mou bo dobil Coentrãa, Pep želi Cesca

Fabio Coentrão se bo skoraj zagotovo preselil v madridski Real. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Po koncu nogometne sezone je na nogometni tržnici znova vroče. Barcelona zdaj že tradicionalno želi Cesca Fabregasa, medtem ko si Realu želi Maicona in je tik pred dogovorom za prestop Coentrãa.
Fabio Coentrão naj bi se po navedbah španskih medijev iz portugalske Benfice preselil v Real; kluba naj bi se sestala še ta teden in zaključila dogovor. Španci ponujajo 25 milijonov evrov, Benfica pa ne želi spustiti cene pod 30 milijonov. Jose Mourinho želi z rojakom v svoji zasedbi postaviti nekaj novih temeljev, da bi bil Real v prihodnji sezoni uspešnejši.

Barcelona je Arsenalu za Cesca pripravljena plačati 30 milijonov evrov, poleg tega pa bi v nasprotno smer potoval tudi Thiago Alcantara. Če bi se topničarji odrekli prvotni ponudbi Kataloncev, pa naj bi Barcelona znesek dvignila na 35 milijonov evrov, poroča katalonski portal elmundodeportivo.es.

Ibra zavrnil ponudbo Reala
Italijanski mediji pišejo, da je švedski nogometaš bosanskih korenin Zlatan Ibrahimović zavrnil ponudbo Reala, češ da se v Španiji, ko je še igral za Barcelono, ni najbolje znašel, zato ga nazaj na Iberski polotok ne vleče. "Še vedno mi ostajajo tri leta pogodbe in mislim jih izpolniti. Nimam nobenih namenov oditi iz Milana," je za La Gazzetto dello Sport povedal Ibra. A s tem "italijanska zgodba" Joséja Mourinha še ni zaključena. Trener Real Madrida bi namreč to poletje lahko dobil nogometaša, ki si ga je tako močno želel že lansko poletje, igralca Interja Maicona. Italijanski mediji namreč poročajo, da naj bi se pred začetkom prihodnje sezone Real in Inter dogovorila za brazilsko menjavo Kakaja z Maiconom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.