Šport > Nogomet
13 ogledov

Mou danes (in naslednje leto?) na Bridgeu

Mourinho Porto Chelsea Rui Sa Lemos Twitter Stamford Bridge Reševalni pas/Twitter
Vse več faktorjev kaže na to, da se bo José Mourinho po očitno neizogibnem odhodu iz Reala Madrida naslednje leto spet pridružil Chelseaju. Mourinho, ki se med reprezentančnim premorom "slučajno" mudi ravno v Londonu, bo na stadionu svojega kluba spremljal ponedeljkovo prijateljsko tekmo Brazilije in Rusije.

Za nekatere, denimo njegovega nekdanjega sodelavca in zdaj trenerja Portove mladinske ekipe Ruia Sa Lemosa, ni dvoma. Naslednja postaja Joséja Mourinha bo londonski Chelsea, ki ga je Portugalec med leti 2004 in 2007 popeljal do dveh naslovov angleškega prvaka in štirih pokalov.

"Mourinhov dom naslednje leto. Dajem vam novico," je na Twitterju ob fotografiji modrega svetišča Stamford Bridgea na zahodu Londona zapisal Sa Lemos in začel val namigovanj, čeprav je tudi mogoče, da je bilo to delo hekerja, saj je račun že ukinjen.

Mourinho – kakšno naključje – si je za nekajdnevni oddih med reprezentančnim premorom sicer izbral ravno London, kjer si bo prav na Bridgeu kot povabljenec ruske reprezentance ogledal prijateljsko tekmo z Braziiljo.

Z Abramovičem se spet pogovarjata

"Vsi vedo, da sem po duši avanturist. Ni lahko za mojo družino. Videli bomo, kaj se bo zgodilo. Po Angliji, Portugalski, Italiji in Španiji ni lahko najti nove destinacije. Lahko bi bila takšna, kjer sem že treniral. Lahko bi se zgodile reči, ki si jih ni mogel predstavljati nihče," so zadnji v nizu Mourinhovih namigov, ki je razburkal domišljijo navijačev moštva, ki je ravno pod njegovim vodstvom storilo korak med največje evropske kolektive.

Portugalec je klub leta 2007 zapustil po sporu z Romanom Abramovičem, ki je kljub njegovemu nasprotovanju v klub pripeljal "športnega direktorja" Avrama Granta, so pa mediji že pred časom poročali, da sta z Rusom od takrat bojno sekiro zakopala.

Španska Marca medtem poroča, da so njegove tri služkinje v Madridu že dobile opozorilo o tem, da jih pri Mourinhovih doma kmalu ne bodo več potrebovali. Na Moujev usodni da zaenkrat upajo tudi navijači pri Interju in Manchestru Cityju, italijanska La Gazzetta dello Sport pa omenja tudi Arsenal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.