Šport > Nogomet
14 ogledov

Mou fotografom: "Vi ste k*** sinovi"

José Mourinho je novinarjem in fotografom že večkrat povedal svoje. (Foto: Reute
1/2
Žurnal24 main
José Mourinho je po vrnitvi z dopusta z družino na letališču v Madridu verbalno napadel fotografe, ki so ga pričakali po prihodu iz New Yorka, in jih označil za k*** sinove.

José Mourinho, trenutno trener Real Madrida, ni nikoli slovel kot najboljši prijatelj novinarjev in fotografov. Z njimi se je pogosto zapletel v spore in tudi ob torkovi vrnitvi z družinskega dopusta v New Yorku je na letališču v Madridu poskrbel za nov "šov". Potem ko so novinarji hiteli fotografirat Portugalca in njegovo družino, je slednji izgubil živce in zbrani sedmi sili zabrusil, da so k*** sinovi. Mourinhova 14-letna hči Matilda pa je enega od fotografov s torbico udarila po glavi. Jabolko očitno res ne pade daleč od drevesa. Napeto ozračje se je nekoliko umirilo, ko so v akcijo stopili varnostniki ter Mourinha in njegovo družino zavarovali pred fotografi.

Vedno dobro obveščena madridska Marca je sicer poročala, da je Mourinho prisotne fotografe večkrat lepo prosil, naj njemu in družini dajo nekaj prostora, a ga v želji po čim boljši fotografiji niso upoštevali. Na razpoloženje Mourinha in njegove družine je zagotovo vplivalo tudi obupno stanje na letališče JFK v New Yorku, kjer so zaradi obilnih snežnih padavin kar 15 ur čakali, preden so poleteli proti španski prestolnici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.