Šport > Nogomet
12 ogledov

"Mou dejal, da ga naslednje leto ne bo"

Mourinho Bielsa Athletic Bilbao Real Madrid Liga BBVA Španija liga prvenstvo Reuters
Predsednik madridskega nižjeligaša Canillasa, za katerega igra sin Realovega trenerja Joséja Mourinha, je za radio Cadena Cope dejal, da jim je Portugalec razkril, da jih naslednjo sezono ne bo mogel več obiskovati. Ali Mourinho po koncu sezone tudi zares odhaja?

"Mourinho nam je rekel, da naslednje leto ne bo mogel govoriti z našimi trenerji, ker bo nemogoče, saj ga ne bo tukaj. To je rekel v šali in tudi zares, ne vem točno kaj je mislil. Ni povedal, kam bo šel, ker ga nismo več spraševali. Govorili smo le o Madridu in o tem, če bi nam lahko zagotovil kakšne vstopnice za Ligo prvakov," je v pogovoru za radio Cadena Cope dejal Manuel Álvarez, predsednik madridskega nižjeligaša Canillas, kjer igra tudi sin Joséja Mourinha.

Portugalski trener je že večkrat obiskal treninge kluba, famozno tudi med letošnjo podelitvijo FIFA zlate žoge v Zürichu, tokrat pa je na kupu zbral vse trenerje in se z njimi pomenil o različnih zadevah, morda pa tudi dokončno razkril svoje načrte za prihodnjo sezono.

"Če bo Mou odšel, bo to ogromna izguba za španski nogomet," je nadaljeval Álvarez. "Pričakujem, da bo Florentino (predsednik kluba Pérez, op. a.) zgladil nesporazume v dobro kluba. Nam bi bilo dobro, da ostane, ker nam je v veselje, da je z nami, tako kot njegov sin. Če bo ostal tukaj ali ne, bo Mourinho z veseljem še prišel v Canillas na novo predavanje."

Pokazal tudi fotografijo Chelseaja

Mourinho klubu na leto nakaže približno deset tisoč evrov, predsednik Álvarez pa je še dodal, da je bil njegov govor pred trenerji izjemen, in da je Portugalec zanje brez vsakršnega dvoma najboljši trener na svetu.

"Njegov govor je bil senzacionalen. Moji trenerji so bili razsvetljeni. Je mojster. To je bila več kot le šola. Za nas je najboljši na svetu. Zelo je bil simpatičen in ljubezniv. Takšen je. Zelo je oseben in profesionalen v vsem. Medtem, ko trenira njegov sin, si želi vse videti podrobno, brez da bi ga motili, osredotoči se na vse trenerje," je povedal Álvarez.

Televizijski program Punto Pelota je razkril tudi nekaj podrobnosti omenjenega sestanka Mourinha in trenerjev Canillasa. Portugalec naj bi ob koncu druženja na plano povlekel fotografijo Chelseaja, ki je na avtobusu proslavljal enega izmed naslovov in dejal: "Tukaj bi si močno želel biti naslednje leto."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.