Šport > Nogomet
13 ogledov

Mou: "Nekega dne spet v Inter, ne naslednje leto"

Mourinho Real Madrid Galatasaray Liga prvakov četrtfinale EPA
Realov trener José Mourinho je po sredini zmagi nad Galatasarayem na prvi tekmi četrtfinala Lige prvakov razkril del svojih načrtov za naslednjo sezono. Portugalski trener očitno ne bo prevzel milanskega Interja, a je priznal, da se bo nekega dne vrnil na San Siro.

Neverjetno dobro razpoloženi José Mourinho je po zmagi Reala Madrida proti Galatasarayu jasno povedal, da naslednjo sezono ne bo prevzel milanskega Interja, s katerim je v dveh sezonah osvojil dva naslova državnega prvaka, pokal in Ligo prvakov. Prihodnost Portugalca v Madridu je že dalj časa pod velikim vprašajem, mediji pa ga povezujejo predvsem s povratkom na Otok. Po njegovi zadnji izjavi je vedno bolj očitno, da je Anglija poleg še ene sezone pri Realu edini logični naslednji korak "Posebnega".

"V Inter se bom nekega dne vrnil, srce pa mi govori tudi o povratku v Anglijo. Ampak naslednjo sezono ne bom vodil Interja," je bil na novinarski konferenci po sredini tekmi na Santiagu Bernabéuu jasen Mourinho. O Ikerju Casillasu, okrog katerega je pred obračunom četrtfinala Lige prvakov spet nastala velika polemika, ni govoril, je pa italijanska La Gazzetta dello Sport dobila citat, ki pravi: "Diego López je v veliko boljši formi od njega."

Mourinho se je na novinarski konferenci sicer odzval na namigovanja, da sta Sergio Ramos in Xabi Alonso nalašč dobila rumena kartona, zaradi katerih bosta za povratno tekmo v Istanbulu suspendirana, a bosta nato "očiščena" začela polfinale, v katerega je Real po zmagi s 3:0 praktično že uvrščen.

"To bosta pomembni odsotnosti za naslednjo tekmo. Prav tako Dany (nogometaš Galatasaraya, op. a.). Xabi in Ramos bosta igrala v soboto, česar sicer nisem načrtoval, in tako so se mi načrti za tekmo v Istanbulu otežili," je povedal Mourinho.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.