Šport > Nogomet
18 ogledov

Mou pred Barço: "Pepe bo igral, če bo pripravljen"

messi pepe Youtube
José Mourinho je na novinarski konferenci Reala Madrida pred sredino pokalno tekmo proti Barceloni potrdil, da bo branilec Pepe, ki se je osramotil na prvi tekmi, verjetno zaigral na Camp Nouu. Portugalec je poleg smešnega simuliranja tudi pohodil roko Lionela Messija. Nenamerno, seveda.

"Bolje, da Pepe ne pride na Camp Nou. Da se mu ne bi zgodilo kaj podobnega kot Luisu Figu," je pred tekmo Barcelone in Reala Madrida v četrtfinalu španskega pokala opozoril nekdanji nogometaš in trener katalonskega kluba Carles Rexach. Figa so po prestopu iz Barçe v Madrid na neslavni tekmi na Camp Nouu domači navijači pričakali s predmeti vseh vrst in oblik, Rexach pa se boji, da bi se nekaj podobnega lahko zgodilo Portugalcu Pepeju, ki je po sramotni tekmi na Santiagu Bernabéu izpustil ligaški obračun z Athleticom Bilbaom, ob odsotnosti kazni s strani španske nogometne zveze (RFEF) pa bo na voljo za sredino tekmo.

Mourinho: serijski lomilec klubskih src

"Če bo Pepe fizično v redu, potem bo igral. Je pod vprašajem. Tako kot (Esteban) Granero in Lass (Diarra). Imajo težave. Jutri se bomo odločili," je na bizarni novinarski konferenci v Madridu povedal José Mourinho. Portugalec je odbil celo vrsto vprašanj z odgovori "ne vem" in "vprašajte igralce", medtem ko je na vprašanje o postavi dodal: "Ne želim odgovoriti. Jaz sem trener in odločitev je moja, tako da mi je ni treba javno naznaniti. Moja ekipa ima možnosti za igranje v polfinalu. Ampak vemo, proti komu igramo in s kakšnim rezultatom prihajamo."

Pred tekmo z Barcelono so se pojavila celo namigovanja, da bi lahko Mourinho že junija zapustil belo hišo, a tudi na to vprašanje nekdanji strateg Chelseaja in Interja ni ponudil neposrednega odgovora. "Sem jaz to rekel? Vprašajte svojega kolega," je odvrnil Mourinho. Na vprašanje, če je zadovoljen pri Realu, je Mourinho odgovoril z nekakšnim mrmranjem, ki naj bi nakazovalo pritrdilen odgovor, čeprav je kasneje dodal, da živi v "dobrem trenutku".

"Zakaj so mi žvižgali proti Bilbau? Ne vem. Morate vprašati njih (navijače, op. a.). Imamo pet točk več kot ekipa, za katero vsi mislijo, da je najboljša na svetu. Ko smo prišli sem, je imel klub tradicijo izpadanja iz pokala proti ekipam iz nižjih lig. Osvojili smo pokal. Smo vodilni v prvenstvu. Meni se ne zdi, da imamo tako veliko težav in da nam gredo reči tako slabo od rok," je še zaključil Mourinho.

Španski pokal (Copa del Rey), četrtfinale, povratne tekme:

Ob 21.30:
Mirandés – Espanyol /2:3/

Sreda ob 20.00:
Mallorca – Athletic Bilbao /0:2/

Ob 22.00:
Barcelona – Real Madrid /2:1/

Četrtek ob 21.30:
Levante – Valencia /1:4/

/X:Y/ - v poševnicah je rezultat s prve tekme

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.