Šport > Nogomet
19 ogledov

Mou: "Realu je najbližje Adebayor"

Adebayor je po tekmi na Santiagu Bernabeu Uefi prijavil rasistične opazke, ki so Reuters
José Mourinho pravi, da potrebuje le še enega napadalca in njegova ekipa bo imela vse, kar si želi. Portugalec je namignil, da bi vrzel utegnil zapolniti Emmanuel Adebayor.

V igri sta tudi Sergio Agüero in Neymar, a kaže, da bo Real Madrid na koncu okrepil Emmanuel Adebayor. Visokorasli napadalec iz Toga je že v zaključku lanske sezone kot posojeni igralec Manchester Cityja nosil dres belega baleta in očitno prepričal Joséja Mourinha. "Neymar je igralec Santosa, Agüero je igralec Atletica, Adebayor pa Cityja. Glede na to, da je že drugi del sezone preživel pri nas, in glede na njegovo situacijo v njegovem klubu nam je najbližje Emmanuel," je dejal Portugalec.

Zgodba okoli napadalca bi se kljub temu lahko pošteno zavlekla, kar pa Mourinha ne skrbi. Kot pravi, ima že zdaj odlično ekipo, ki jo je pred kratkim odpeljal na priprave v Združene države Amerike. "Všeč mi je svoboda, ki jo imajo igralci v ZDA. V Evropi ne morejo niti iz hotela, medtem ko jih v ZDA skoraj nihče nima za mar," je dejal Mou. Real Madrid prva tekma onkraj luže čaka 16. julija, ko se bo na prijateljskem srečanju srečal z Davidom Beckhamom in drugimi člani Los Angeles Galaxyja.

Ramos in Pepe podaljšala

Medtem je Real je podaljšal sodelovanje z branilcema Sergiom Ramosom in Pepejem. Oba sta podpisala novi pogodbi za daljše časovno obdobje. "Sergio Ramos in Pepe sta podaljšala svoji pogodbi z Real Madridom in bosta v klubu ostala do leta 2017 oziroma 2016," so zapisali na spletni strani španskega moštva. Drugih podrobnosti niso želeli izdati, vrednosti pogodb torej ostajajo neznane. Španski mediji so red časom poročali, da naj bi Pepe, ki igra za portugalsko reprezentanco, na leto prejel okoli štiri milijone evrov, Ramos pa naj bi na leto prejel še pol milijona več.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.