Šport > Nogomet
21 ogledov

Mou: "Sneijder si zasluži zlato žogo!"

Jose Mourinho ni ponudbe Portugalcev niti zavrnil niti sprejel. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Na srečanju trenerjev evropskih klubov v Nyonu je pozornost spet pritegoval trener Reala Madrida José Mourinho. "Bolje Ibra v Milanu, kot Ibra v Barçi!" je med drugim dejal "Mou".
Iniesta je odigral veliko svetovno prvenstvo, toda med sezono ni najbolj blestel. Zame bi bil drugi na spisku Xavi!
José Mourinho

Odkar je postalo uradno, da bo José Mourinho v letošnji sezoni vodil Real Madrid se v Španiji vsi sprašujejo - kako bo to vplivalo na trenerja Barcelone Josepa Guardiolo? Ga bo "Mou" posrkal v sebi značilne "miselne igrice" pred tekmami, med tekmami in v zakulisju? Nekaj ostrih puščic je Mourinho že ustrelil proti klubu, ki ga je trenersko izobrazil, najnovejši udarec proti Kataloniji pa je padel v Nyonu:

"Raje imam, da je Ibrahimović v Milanu, kot da bi pomagal Barçi. Konec koncev se bomo z njim v Ligi prvakov srečali le dvakrat, medtem ko bi bil pri Barceloni celo sezono. Je velik igralec", je o trenutno najbolj boleči temi na Camp Nouu dejal Mourinho, po tem ko je odhajal iz švicarskega mesta, kjer so se zbrali trenerji najboljših evropskih ekip.

Portugalec se je dotaknil tudi letošnjega dobitnika zlate žoge, ki bi, po njegovem mnenju, moral biti njegov nekdanji varovanec iz Internazionaleja, Nizozemec Wesley Sneijder: "Jaz bi jo dal Sneijderju prej kot Iniesti. Ne gre za to kdo je boljši, ampak bil je v finalu Lige prvakov in v finalu svetovnega prvenstva. Za njim je najbolj kompletna sezona. Iniesta je odigral veliko svetovno prvenstvo, toda med sezono ni najbolj blestel. Zame bi bil drugi na spisku Xavi!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.