Šport > Nogomet
21 ogledov

Mou spet nad Özila: "Posr*l si se!"

Cakir Arbeloa Nani Özil Manchester United Real Madrid Liga prvakov osmina finala EPA
Španski tabloidni televizijski program Punto Pelota, ki je razkril že verbalni napad Lionela Messija na Aitorja Karanko in Álvara Arbeloo, tokrat poroča, da je Realov trener José Mourinho po tekmi z Manchestrom Unitedom na Old Traffordu namenil nekaj ostrih besed Mesutu Özilu. Med drugim naj bi mu dejal, da se je "posr*l".

José Mourinho je po poročanju Punta Pelote tudi ob zmagi Reala Madrida nad Manchestrom Unitedom nadaljeval tradicijo letošnje sezone in kritiziral enega od svojih nogometašev. Tokrat sicer ne pred mediji, kot je to že večkrat storil denimo v primeru Sergia Ramosa, temveč zgolj v slačilnici.

"Posr*l si se!" naj bi Mourinho v slačilnici Old Trafforda pred vsemi soigralci dejal Mesutu Özilu. Nemec je sicer s peto izjemno lepo podal Gonzalu Higuaínu za drugi gol Cristiana Ronalda, toda po poročanju španskih medijev ni igral po Mourinhovem okusu, zato ga je v 71. minuti zamenjal s Pepejem.

Özil je bil skupaj z Ramosom letos že večkrat tarča Mourinha, ki ga je močno okaral že na začetku sezone na tekmi z Deportivom. Ob polčasu ga je tudi zamenjal, takrat pa je Ramos v znak solidarnosti oblekel njegov dres, ki ga je pod svojim nosil celoten drugi polčas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.