Šport > Nogomet
33 ogledov

Mou: "Zidana bi rad bližje sebi!"

Mourinho nadaljuje z revolucijami pri kraljevem klubu. Zdaj želi ob igrišče prip Žurnal24 main
Nekdanji nogometaš Reala Madrida Zinedine Zidane bi se moral manj družiti s predsednikom kluba Florentinom Pérezom, je povzetek najnovejše izjave trenerja Joséja Mourinha. Želi si ga ob igrišču.
Želel bi si ga imeti več ob sebi in manj ob predsedniku. Mislim, da ne želi postati trener, a vseeno bi ga rad imel ob sebi.
José Mourinho

Nekdanji kapetan francoske reprezentance Zinedine Zidane bi moral pri Realu Madridu sedeti in delovati bližje igrišča. Vsaj če gre verjeti zadnji izjavi trenerja kraljevega kluba Joséja Mourinha, ki jo je Portugalec dal za francosko televizijo TF1. Zidane se je po nesrečnem finalu svetovnega prvenstva leta 2006 upokojil, ob ponovnem prihodu Florentina Péreza k belemu baletu pa deluje kot njegov sveovalec.

"Želel bi si ga imeti več ob sebi in manj ob predsedniku," je dejal Mourinho. Legendarni "Zizou" je sicer že večkrat zatrdil, da ga delo kot trener ne zanima. "Mislim, da ne želi postati trener, a vseeno bi ga rad imel ob sebi," je še dodal Mourinho. Portugalec je mnenja, da ima že sama Zidanova prisotnost, četudi le na treningih, izjemno pozitiven učinek na igralce. Kot kaže pa bo Zidane vseeno še naprej užival ob kaviarju in šampanjcu na "VIP" tribunah Santiaga Bernabéua ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.