Šport > Nogomet
25 ogledov

Moujeva klofuta za slovo: Adán na gol, Iker na tribuno

Casillas Adan Mourinho Real Madrid Real Sociedad Liga BBVA Španija liga prvenstv EPA
Pred povratkom na Otok, kjer bo po vsemu sodeč spet prevzel londonski Chelsea, portugalskega trenerja Joséja Mourinha v soboto čaka še zadnja tekma pri Real Madridu. Kapetana Ikerja Casillasa se Mourinho ne bo usmilil niti na svoji poslovilni tekmi, saj bo španskega reprezentanta kljub poškodbi Diega Lópeza pustil na tribuni.

Vojna med Joséjem Mourinhom in Ikerjem Casillasom, ki je na belih hodnikih Real Madrida divjala praktično skozi celotno sezono, se bo v soboto zaključila, ko bo Mourinho na Santiagu Bernabéuu odvodil svojo zadnjo tekmo kot trener belega baleta.

Toda bitke se še vedno bijejo, zadnji, verjetno poslovilni "udarec", pa je Mourinho španskemu vratarju zadal ob objavi seznama nogometašev za tekmo z Osasuno − Casillasa namreč ni niti v ekipi, četudi je Mourinhov favorit Diego López poškodovan.

Tako bo med vratnici spet stopil Antonio Adán, še pred novim letom drugi vratar kluba, ki ga je Mourinho ob začetku odprte vojne s Casillasom postavil v vrata Reala, po prihodu Lópeza v zimskem prestopnem roku pa je skupaj s kapetanom povsem izginil z radarja.

Vlogo drugega vratarja bo proti Osasuni opravljal kar 24-letni Jesús Fernández, četrti vratar belega baleta. Mourinho ob slovesu od Bernabéua poleg Casillasa in Lópeza ne bo računal niti na Sergia Ramosa, Pepeja, Raphaëla Varana, Marcela, Fábia Coentrãa, Xabija Alonsa, Samija Khediro, Cristiana Ronalda in Kakája.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.