Šport > Nogomet
20 ogledov

Mourinha bo nasledil Benitez

Rafa Benitez bo odslej vodil Inter. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Predsednik milanskega Interja Massimo Moratti je našel skupni jezik s španskim trenerjem Rafaelom Benitezem, ki bo tako na klopi evropskega prvaka nasledil Joseja Mourinha.

Španski nogometni strokovnjak Rafael Benitez je pristal, da bo v naslednji sezoni vodil nogometaše evropskega prvaka milanskega Interja, je v torek sporočil predsednik kluba Massimo Moratti. "Dosegli smo dogovor, dorekli smo še zadnje podrobnosti in Beniteza bomo uradno predstavili že jutri," je dejal Moratti.

Petdesetletni Benitez se je prejšnji teden sporazumno razšel z angleškim nogometnim prvoligašem Liverpoolom, potem ko je minulo sezono angleškega prvenstva Premier league končal zgolj na sedmem mestu.

Pri Interju bo tako nasledil Portugalca Joseja Mourinha, ki se je potem, ko je nerazzurre popeljal do naslova italijanskega prvaka v Serie A, pokalnega prvaka in zmage v Ligi prvakov, preselil k madridskemu Realu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.