Šport > Nogomet
2 ogledov

Mourinha boli, ko gleda Inter

Zadnji trening Real Madrida pred odhodom v Zagreb EPA
Trener Real Madrida José Mourinho se vneto pripravlja na obračun Lige prvakov proti Lyonu, Portugalec pa zelo podrobno spremlja tudi igre svojih nekdanjih varovancev in tako v zadnjem času ni prav nič navdušen nad igrami Interja.

Interju v letošnji sezoni prav nič ne gre po načrtih. Sprva je črno-modre še pred začetkom sezone na cedilu pustil Leonardo, ki jo je popihal k PSG-ju, nato je Massimo Moratti na hitro na klop pripeljal Gian Piera Gasperinija in s to potezo ustrelil povsem v prazno. Gasperini se je hitro poslovil od San Sira, Moratti pa je namesto nekdanjega stratega Genoe aktiviral Claudia Ranieria. Kljub vsem spremembam in rešitvam pa Inter nikakor ne najde izhoda iz krize.

Še kako je dogajanje v taboru Interja prizadelo Joséja Mourinha, ki je zasedbo iz Milana pred odhodom v Madrid popeljal do zgodovinskega trojčka. "Ta niz rezultatov mi ni všeč. Vedno podpiram svojo nekdanjo ekipo, nekdanje igralce, nekdanjega predsednika in tudi trenerja. Ostajam optimističen. Lahko prikažejo več slabih predstav, toda sam bom ša naprej verjel, da bodo že na naslednjem srečanju zaigrali bolje," je za slovito La Gazzetto Dello Sport izjavil Mourinho.

V zadnjem času se je pisalo in govorilo tudi o tem, da naj bi športni direktor Interja Marco Branca razmišljal, da bi zapustil svoje dosedanje delodajalce in se preselil ob bok Mourinhu. "Zelo dobro ga poznam, sva prijatelja. Odlično sva sodelovala pri Interju in všeč mi je njegov način dela. Je odličen profesionalec, toda to se ne bo zgodilo. Mi (pri Realu) smo zelo srečni. Tukaj imamo ljudi, ki imajo podobne profesionalne karakteristike kot on. Ne enake, toda podobne. Ljudi, ki so zelo sposobni. Zelo smo zadovoljni s tem, kar imamo v tem trenutku," je Mou zavrnil govorice.

Inter bo imel prvo priložnost za vrnitev na zmagovita pota že v torek, ko bo v okviru tretjega kola Lige prvakov gostoval pri Lillu, Real pa bo na Santiagu Bernabeu gostil Lyon.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.