Šport > Nogomet
36 ogledov

Mourinha vleče na Manhattan

Mourinho si želi hiše na Manhattnu ali v Malibuju. (Foto: EPA) Žurnal24 main
José Mourinho se še kako dobro spomni prvega El Clasica na madridski klopi. ''Na tisti tekmi nismo videli žoge,'' se je prvega obračuna z Barcelono v letošnji sezoni spomnil Portugalec.
Kasneje si želim izkusiti nekaj novega – želim si v Združene države Amerike, tam bi lahko treniral New York Red Bulls ali Los Angeles Galaxy.
 

"Izgubili smo s 5:0, a če bi tekma trajala še deset minut, bi lahko dobili šest ali sedem zadetkov," je povedal trener madridskega Reala za novinarske kolege Sky Italie.

In kako premagati nezaustavljivo Barcelono? Portugalski strateg pravi, da mu je, kar se organizacije igre tiče, najbolj všeč tekma tedaj "njegovega" Interja na Camp Nouu v lanski sezoni, čeprav sam poudarja, da je bila to šahovska partija. "Na Barceloninem terenu smo igrali z desetimi, naredili smo velik posel, nekaj zgodovinskega in neverjetnega."

V intervjuju za Sky Italia ni pozabil poudariti dejstva, da ima s predsednikom Interja Massimom Morattijem prijateljski odnos. "Sva v zelo dobrih odnosih. Je dober prijatelj. Ni takšen, kot so mi pravili, da je. Je izjemen človek, ljubeč in odprt ter si vedno želi zmagati. Je vse, kar bi si trener lahko želel."

Tudi Mourinha vleče v New York, L. A. …
In kako naprej? ''Še kakšnih deset ali 15 let želim vztrajati v evropskem nogometu. Kasneje pa si želim izkusiti nekaj novega – želim iti v Združene države Amerike, tam bi lahko treniral New York Red Bulls ali Los Angeles Galaxy. Tako bi si lahko privoščil hišo na Manhattnu ali Malibuju."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.