Šport > Nogomet
0 ogledov

Mourinho bi se vrnil v Chelsea

Jose Mourinho Reuters
Angleški The Sun piše, da bi se kaj lahko zgodilo, da Portugalec Jose Mourinho poleti spakira kovčke, zapusti Real Madrid in se vrne v Chelsea.

"Jose bi se vrnil," naj bi neimenovan vir zaupal novinarjem angleškega The Suna in s tem seveda mislil na trenerja Reala. The Special One je pred prihodom v Madrid kar štiri leta sedel tudi na klopi Chelseaja in v Londonu pustil velik pečat, saj je v tem času osvojil šest lovorik. Edina ovira za povratek Portugalca na Stamford Bridge je njegova zahteva, da želi imeti vso kontrolo nad ekipo in nakupi v svojih rokah, brez vmešavanja lastnika Romana Abramoviča. A s tem bi se premožni Rus verjetno težko sprijaznil.

"Jose dobro ve, da stvari trenutno niso urejene. Prav tako dobro ve, da bi se bilo težko vrniti in narediti enak vtis kot prvič. Osvojiti dvakrat zapored Premier League z ekipo, ki pred tem 50-let ni osvojilo naslova, je neverjetno. Zaradi tega ima še vedno rad navijače in klub. To so bili zanj posebni dnevi. Toda še preden bi se strinjal s povratkom, bi želel imeti razčiščene stvari z Romanom Abromvičem. Dejal bi mu: 'Roman, ti si lastnik, jaz pa sem šef tukaj. Delajva skupaj in moč je v najinih rokah. Za Joseja bi to bilo popolno sodelovanje," je še pristavil neimenovani vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.