Šport > Nogomet
12 ogledov

''Mourinho bo izgubil podporo Chelseaja''

johan cruyff EPA
Nekdanji nizozemski napadalec Johan Cruyff je Joséja Mourinha opozoril, da ga v Londonu čaka podobna usoda kot v Madridu, če bo javno izpostavljal svoje nogometaše.

Legendarni Johan Cruyff, trikratni dobitnik nagrade za najboljšega nogometaša leta, je Joséja Mourinha obtožil, da ga v nogometni igri zanima le končni rezultat. ''Stara zgodba. Ko vse poteka dobro, je to njegova zasluga. Ko ne gre, so krivi nogometaši. Spremljal sem, kako je izgubil podporo v slačilnici Real Madrida, in obstaja velika verjetnost, da se bo pri Chelseaju vse skupaj ponovilo,'' je povedal Cruyff, legenda Barcelone, ki do Mourinha tudi v preteklosti ni bil prizanesljiv.

Osredotočen le na končni rezultat

Portugalski strateg je poraz proti PSG na prvi četrtfinalni tekmi Lige prvakov pripisal neučinkovitosti svojih napadalcev. ''Nisem zadovoljen s predstavo napadalcev. Težko dosegamo gole, še posebej v napetih trenutkih,'' je dejal Mourinho, Curyff pa opozarja, da bo s svojim početjem zapravil spoštovanje nogometašev Chelseaja.

''Težava je v tem, da je Mourinho vedno osredotočen na rezultat. Vse drugo je sekundarnega pomena. To je razmišljanje na kratki rok in s tem se ne morem poistovetiti,'' je še povedal Cruyff.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.